Η PPG Hellas συμμετέχει στο Building Material Show

Η Sigma Coatings, μέλος του διεθνούς ομίλου εταιριών της PPG Industries, με έδρα την Ολλανδία γιορτάζει τα 300 χρόνια παρουσίας, τεχνογνωσίας, εμπειρίας και σας προσκαλεί να γνωριστούμε από κοντά. Έχοντας ως στόχο να εμπνέουμε τις νέες γενιές μέσα από πρωτοποριακές και ποιοτικές λύσεις που προστατεύουν και ομορφαίνουν τον κόσμο, θα χαρούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και να προτείνουμε καινοτόμες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια του Building Material Show που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο (ΟΑΚΑ), θα σας παρουσιάσουμε με συνεχείς ζωντανές επιδείξεις στο περίπτερό μας τα προϊόντα της Sigma Coatings:

  • Συστήματα προστασίας προσόψεων υψηλής διαπνοής Sigma Siloxan Fix Aqua / Sigma Siloxan Matt και Sigma Silicat Fix Aqua / Sigma Silicat Matt.
  • Πλήρως πλενόμενο πλαστικό χρώμα τεχνολογίας Easy Clean Sigma Pearl Clean Matt.
  • Μονωτικό λεκέδων πλαστικό χρώμα Sigma StainAway Matt.
  • Ριπολίνη νερού λιποφοβικής τεχνολογίας (LTA®) Sigma Contour AQ-PU Gloss / Satin/ Matt.
  • Αστάρι πολλαπλών εφαρμογών διαλύτου και νερούSigma Multiprimer Aqua και Sigma Multiprimer Rapid.
  • Χρώμα για πλακάκια Histor Wall Tiles Paint.

Τέλος, θα συμμετέχουμε στην κεντρική σκηνή του Building Material Show την Κυριακή 24/9 στις 12:30μ.μ., όπου η κα. Liesbeth Teliszewskyj θα έχει την ευκαιρία να σας παρουσιάσει την Sigma Coatings με θέμα Καινοτομία, αειφορία και το Χρώμα της Χρονιάς 2024.

Περισσότερα άρθρα