Interkas – Πρόγραμμα Ζωντανών Επιδείξεων

Από την εταιρεία “VALPAINT” | 1st Family: METEORE 10 VINTAGE/CEMENTO/INTONACO

Πρόγραμμα Επίδειξης:

Σάββατο 23.09.2023 στις 13:00 & Κυριακή 24.09.2023 στις 12:30

METEORE 10 CEMENTO

Φυσικό επίχρισμα, με βάση ορυκτά/mineral στοιχεία και νερό, για εσωτερικούς χώρους, ιδανικό για την απόδοση του εφέ «τσιμέντου» σε όλες τις διαφορετικές ποικιλίες και όψεις του. Το METEORE 10 ταιριάζει απόλυτα σε κάθε πρόταση μοντέρνας και σύγχρονης διακόσμησης εσωτερικών χώρων, δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα κομψότητας με ένα μοναδικό οπτικό αντίκτυπο. Επίσης, είναι ιδανικό για τους λάτρεις των αστικών και βιομηχανικών στυλ.

METEORE 10 INTONACO

Φυσικό επίχρισμα με βάση ορυκτά/mineral στοιχεία και νερό, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ιδανικό για την απόδοση εμφάνισης σοβά σε διάφορες επιφάνειες. Η ιδιαίτερα φυσική του σύνθεση αυξάνει την ευκολία εφαρμογής, ενώ τα πολύ μοντέρνα και ομοιόμορφα χρώματα το καθιστούν κατάλληλο διακοσμητικό στοιχείο για μοντέρνους αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένους χώρους.


Από εταιρεία VALPAINT | 2nd Family: IBETON SYSTEM & TOPCOAT

Πρόγραμμα Επίδειξης:

Σάββατο 23.09.2023 στις 11:00 & Κυριακή 24.09.2023 στις 16:00

VALPAINT I-BETON

Διακοσμητικό επίχρισμα για εφέ Μικροτσιμέντο – Μικρομπετό για μοντέρνες επιφάνειες. Το VALPAINT I-BETON είναι ένα σύστημα διακόσμησης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, το οποίο δημιουργήθηκε για την επένδυση των οριζόντιων και κάθετων επιφανειών, καθώς και των χώρων που έρχονται σε επαφή με νερό, όπως: μπάνια, κουζίνες, υγρές ζώνες των κέντρων ευεξίας ή άλλους χώρους.


Από εταιρεία VALPAINT | 3rd Family: VALRENNA 2, KLONDIKE, KLONDIKE CORTEN, SABULADOR

Πρόγραμμα Επίδειξης:

Σάββατο 23.09.2023 στις 17:30 & Κυριακή 24.09.2023 στις 19:00

VALPAINT – VALRENNA

Προσδίδει στους τοίχους ένα εξαιρετικό εφέ βελούδου. Βαφή εσωτερικού χώρου με βάση το νερό, με ιδιαίτερη απαλότητα στην αφή, παρόμοια με του βελούδου. Το VALRENNA αποτελείται από χρωστικές και ειδικές ρητίνες που σας επιτρέπουν να επιτύχετε διακοσμητικά εφέ παρόμοια με το απαλό ύφασμα με εξαιρετικά λεπτές αποχρώσεις.

VALPAINT – KLONDIKE

Μεταλλικό εφέ, εκλεπτυσμένο και σύγχρονο. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σύγχρονο και κομψό διακοσμητικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, με βάση το νερό. Το KLONDIKE μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών, ενώ χάρη στα μοναδικά χρώματα και τις αποχρώσεις του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εξαιρετικά σύγχρονων και εκλεπτυσμένων περιβαλλόντων διαβίωσης. Οι διακοσμημένες επιφάνειες συλλαμβάνουν τα μεταλλιζέ στοιχεία που είναι ενσωματωμένα στο χρώμα, ενισχύοντας τα εφέ χρυσού, ασημιού και οξειδωμένου.

VALPAINT – KLONDIKE CORTEN

Φινίρισμα που αναπαράγει το εφέ σκουριάς χάλυβα. Είναι ένα επίχρισμα εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης που χαρακτηρίζεται από ένα εφέ “Corten/οξειδωμένου χάλυβα”, το οποίο αναπαράγει επακριβώς το γνωστό εφέ της σκουριάς, με τις χαρακτηριστικές μεταλλικές οξειδώσεις.

Τα διακοσμητικά εφέ πραγματοποιούνται με το KLONDIKE CORTEN MID, προϊόν εξαιρετικής διαπνοής και αντοχής στο νερό που προσδίδει τη χαρακτηριστική όψη “άνθος του λωτού”, επειδή, σε περίπτωση βροχής, οι σταγόνες νερού ολισθαίνουν κατά μήκος τού υπό διακόσμηση τοίχου, απομακρύνοντας μεγάλο μέρος της υπάρχουσας σκόνης.

VALPAINT – SABULADOR

Φινίρισμα με εφέ άμμου. Πρόκειται για ένα διακοσμητικό χρώμα εσωτερικών χώρων, με ιδιαίτερες και φωτοβόλες ανταύγειες άμμου και εύκολη εφαρμογή. Το SABULADOR σας επιτρέπει να δημιουργήσετε χώρους μοναδικής κομψότητας και διατίθεται σε δύο τύπους: τον αρχικό τύπο LUX για πιο φωτεινό εφέ, και τον ματ τύπο MATT.


Από εταιρεία GIORGIO GRAESAN & Friends | 1st Family: ISTINTO WORLD & MURO NATURALE

Πρόγραμμα Επίδειξης:

Σάββατο 23.09.2023 στις 12:00 & Κυριακή 24.09.2023 στις 17:30

Το Segui il tuo ISTINTO δημιουργεί λείες ή με δομή επιφάνειες. Μπορείτε να αποκτήσετε φινίρισμα όπως: Σχισμένης, Γυαλισμένης/Λείας, Φθαρμένης Πέτρας, Σφραγιδόλιθου, Φυσικού Τσιμέντου, Πέτρα Zen, Μπαμπού, Σύγχρονης Πέτρας. Οι εφαρμογές θα πρέπει να ολοκληρώνονται είτε με το κερί νερού Cera d’Api, ή με το Gioia το οποίο είναι ένα ακρυλικό φινίρισμα. Το Segui il tuo ISTINTO περιέχει ασβέστη, μαρμαρόσκονη σε διάφορα μεγέθη και κοκκομετρία και φυσικά ορυκτά. Είναι εύκολο να εφαρμοστεί, έχει εξαιρετική δύναμη πλήρωσης και είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν κατά της ανάπτυξης μούχλας και βακτηριδίων. Απόλυτα σταθερό και ανθεκτικό, διατηρεί αναλλοίωτη τη διαπνοή της επιφάνειας, λόγω της υψηλής διαπερατότητας στους υδρατμούς.

MURO NATURALE

Είναι ένα επίχρισμα με βάση τον ασβέστη, που περιέχει σκόνη μαρμάρου διαφορετικής κοκκομετρίας, φυσικά ορυκτά στοιχεία και MICA (μαρμαρυγία). Ένας λείος φυσικός τοίχος που αγγίζεται και ζει μέσα σε όλες τις 169 αποχρώσεις του. Είναι εύκολο στην εφαρμογή του, έχει τέλεια δυνατότητα πλήρωσης και φυσική αντοχή κατά τη δράση μυκήτων και βακτηριδίων. Μπορεί να παραμείνει φυσικό επιτυγχάνοντας μέγιστη διαπνοή ή προστατευμένο με SAVON D’EAU, ή για μεγαλύτερη προστασία με το CERA DEL VECCHIO.


Από εταιρεία GIORGIO GRAESAN & Friends | 2nd Family: MARMORINO 2020

Πρόγραμμα Επίδειξης:

Σάββατο 23.09.2023 στις 18:30 & Κυριακή 24.09.2023 στις 11:00

Η χρήση της τεχνικής Marmorino ήταν ήδη γνωστή στους ρωμαϊκούς χρόνους και ανανεώθηκε κατά την Αναγέννηση. Αυτή είναι η έκδοσή μας, επικαιροποιημένη για το 2020. Αποτελείται από ασβέστη, λεπτόκοκκη σκόνη μαρμάρου και χειροτεχνική δεξιοτεχνία. Ένας ομοιόμορφος τοίχος, εντελώς λείος και ευχάριστος στην αφή. Το ελαφρώς σατινέ φινίρισμα κάνει τους τοίχους του σπιτιού φιλόξενους και συναρπαστικούς, χωρίς να είναι ενοχλητικοί. Ιδανικό για μεγάλες επιφάνειες, επίσης χάρη στην ταχύτητα με την οποία τοποθετείται.


Από εταιρεία GIORGIO GRAESAN & Friends | 3rd Family: GIOIA, WHITE PAINT, MINIMAL, FILI DI SETA

Πρόγραμμα Επίδειξης:

Κυριακή 24.09.2023 στις 11:30

GIOIA & WHITE PAINT

Το Gioia & WHITE PAINT είναι ιριδίζοντα-περλέ προϊόντα που διατίθενται σε 169 αποχρώσεις. Αποτελούνται από νιφάδες από ασημί φίλντισι, που φωτίζουν τους τοίχους σας με ιριδίζουσες αντανακλάσεις. Τα σημάδια από τις πινελιές αλλάζουν με το φως, δημιουργώντας αντανακλάσεις και διαφορετικές φωτοσκιάσεις.

MINIMAL

Minimal είναι ένας τρόπος ζωής και μια διακοσμητική τάση, που σας επιτρέπει να απομακρύνετε-απομακρυνθείτε από όλα τα ασήμαντα για τη ζωή σας. Σαν προϊόν διατίθεται σε 169 αποχρώσεις. Είναι ένα χρώμα για εσωτερικούς χώρους με βάση το νερό και περιέχει λεπτόκοκκα πρόσθετα μαρμάρου και χαλαζία (quartz). Παρουσιάζει φινίρισμα ελαφρώς χρωματισμένο, με μια ελαφριά κοκκομετρία εξ αιτίας του χαλαζία που περιέχει. Χαρακτηρίζει τους τοίχους χωρίς υπερβολές και περισπασμούς και αντιδρά με το φως δημιουργώντας λαμπερές αδιαφανείς αντανακλάσεις αναλόγως της κατεύθυνσης του φωτός.

FILI DI SETA

Οι πολυτελείς αισθήσεις ενός καθαρού μεταξωτού τοίχου με τη μαγική του λάμψη και την αντίθεση των οπτικών μεταξένιων κλωστών σε 169 αποχρώσεις. Η εκλεπτυσμένη του φύση βοηθά στην απόκρυψη οποιωνδήποτε ατελειών του τοίχου. Είναι πλενόμενο αλλά μπορεί περαιτέρω να προστατευτεί με το γυαλιστερό ή ματ βερνίκι -Vetro- για πλήρη εγγύηση πλυσίματος. Είναι ένα διακοσμητικό χρώμα νερού με βάση ακρυλικές ρητίνες και φυσική άμμο.


Περισσότερα άρθρα