Online Πρόσκληση
Ηλεκτρονικά Εργαλεία, Συστήματα Στερέωσης
Hilti
Ο παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων προϊόντων, λογισμικών και υπηρεσιών!
Αριθμός Περιπτέρου: 8

Η Hilti είναι παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων προϊόντωνλογισμικών και υπηρεσιών για τον επαγγελματία στον κατασκευαστικό κλάδο. Η Hilti είναι συνώνυμη της ποιότητας, της καινοτομίας και των απευθείας σχέσεων με τους πελάτες της. Περίπου 32.000 εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 120 χώρες, συμβάλλουν στο να γίνει η εργασία στα εργοτάξια απλούστερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη, προμηθεύοντας καθημερινά τους πελάτες με προϊόντα, συστημικές λύσεις, λογισμικά και υπηρεσίες που παρέχουν σαφή προστιθέμενη αξία. Στόχος μας είναι να γίνουμε ο ιδανικός συνεργάτης για την ασφάλεια, την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα σε όλο το εύρος δραστηριοτήτων των πελατών μας.

Στο πλαίσιο του βασικού θέματος της έκθεσης “Ενισχύσεις Κατασκευών”, η Hilti θα παρουσιάσει τις καινούριες καινοτομίες “Concrete Overlay” και “Post Installed Rebar”, που είναι πλέον ενσωματωμένες σε ένα ενιαίο λογισμικό, το Profis Engineering. Το “Concrete Overlay” επιλύει περιπτώσεις αύξησης διατομών ολόκληρων στοιχείων σκυροδέματος, για την ενίσχυσή τους (πλάκες, δοκοί, υποστυλώματα, τοιχία) με τη χρήση μηχανικών αγκυρίων ως διατμητικών βλήτρων, ενώ το “Post Installed Rebar” επιλύει συνδέσεις στοιχείων σκυροδέματος -είτε για την επέκτασή τους με lap splice, είτε για την αγκύρωσή τους σε κάθετο δομικό στοιχείο- με τον συνδυασμό έγχυτων χημικών ρητινών και ράβδων οπλισμού. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χημικά ή μηχανικά αγκύρια ανάλογα με τις καταστάσεις που προκύπτουν στο εργοτάξιο.

ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Θεματικές Ζωντανών Παρουσιάσεων της Hilti στο Building Material Show 2023:

  • Καινοτομία σε αναμονές ράβδου οπλισμού – Διάρκεια επίδειξης: 1 ώρα
  • Καινοτομία σε εφαρμογές πλάκας έδρασης – Διάρκεια επίδειξης: 1 ώρα

Θέλουμε να δοκιμάσουμε μαζί σας τη νέα μας πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας Nuron, η οποία μας επιτρέπει να κάνουμε αυτή τη διαδικασία ακόμα πιο παραγωγική και βελτιστοποιημένη. Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας 22 V NURON προσφέρει περισσότερο χρόνο λειτουργίας και μεγαλύτερη συμβατότητα από ποτέ, για όλες τις εργασίες σας, ελαφριές ή βαρέως τύπου.

Περισσότερη εργασία ανά φόρτιση με απόδοση ίση με ένα εργαλείο ρεύματος ή αερίου, ώστε να εξασφαλίζετε περισσότερη εργασία σε λιγότερο χρόνο, χωρίς διακοπές των εργασιών σας, αυξάνοντας έτσι σημαντικά την παραγωγικότητά σας.

Μία κοινή πλατφόρμα 22 V για περισσότερα από 50 εργαλεία, από δραπανοκατσάβιδα μέχρι σκαπτικά κατεδάφισης. Σε συνδυασμό με την υπηρεσία Fleet Management, εξασφαλίζετε τη βιωσιμότητα του στόλου εργαλείων σας αλλά και της επιχείρησής σας, χωρίς κόστη επισκευής και με ευελιξία διαχείρισης του όγκου εργαλείων σας.

Εργασία με γνώμονα την ασφάλεια. Εξασφαλίστε εργασίες σχεδόν χωρίς σκόνη, με το αποκλειστικό μας σύστημα συλλογής σκόνης (DRS), και μειώστε την κόπωση με χαμηλότερους κραδασμούς του εργαλείου.

Η πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας 22 V Nuron απλοποιεί ριζικά την εργασία στα εργοτάξια, βελτιώνει τη διαχείριση του πάρκου εργαλείων, ανεβάζει την απόδοση σε πολύ υψηλότερα επίπεδα και αυξάνει την προστασία της υγείας του χειριστή.

Κατέβασε την δωρεάν Πρόσκλησή σου

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Site: www.hilti.gr
Τηλ:210/2880600
Email: panagiota.kalliani@hilti.com, ioannis.karampetsos@hilti.com

Λεωφ. Κύμης 132, 15123 – Μαρούσι

Social Media